logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | UDDANNELSER OG KURSER
16674
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16674,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

UDDANNELSER OG KURSER

Styrk dine kompetencer

Se vores uddannelser og kurser herunder

planlægning af master i business coaching

Boost din masteropgave

Overvejer du at gå i gang med at skrive din masteropgave? – eller sidder du fast en skrivekløft og trænger til inspiration fra andre studerende og vejledere? Så deltag i vores kursus ‘Boost din masteropgave’!

protreptik den filosofiske samtale på copenhagen coaching center

Masterclass i protreptik

Deltag i den årlige Masterclass i protreptik. Hvert år tager vi fat på forskellige teoretiske temaer og afprøver dem med hinanden i praksis. Mød andre erfarne protreptikere og del dine erfaringer og indsigter.

Proceslederuddannelse

Styrk dine evner til at lede processer med en proceslederuddannelse.

Filosofiske seminarer

Lær at løfte samtalen ud af konteksten og skab refleksiv handlekraft. Bliv mere effektiv i din kommunikation og lær at stil kritiske og åbne spørgsmål.

undervisning i psykodynamisk coaching på master i business coaching

Master i business coaching

Bliv samtaleekspert med vores Master i Business Coaching – en eksklusiv coachinguddannelse, der er akkrediteret på højeste EMCC-niveau.

Filosofisk terapi

Kurset filosofisk terapi kombinerer den psykologiske indlevelse med en filosofisk undersøgende tilgang, hvilket giver dig et nyt praktisk anvendeligt samtaleværktøj.

bostedsledelse lederudvikling coaching narrative landskaberlederuddannelse bjerregaard Godske Copenhagen Coaching Center EMCC certificeret EMCC akkrediteret

Frustration skal ledes

Er du leder og arbejder i en organisation med forhøjet frustrationsniveau, så meld dig til denne skræddersyet uddannelse, hvor frustration betragtes som et organisatorisk vilkår. Mulighed for tilkøb af DOL-moduler.

Ledelseskursus på Lesbos

Tag med på en opdagelsesrejse, hvor vi sammen udforsker ledelseskunsten og finder ind til de vigtigste værdier i det at lede sig selv og fællesskabet.

Master i BusinessInternational Master i Business Coaching hos Copenhagen Coaching Center lederuddannelse lederkursus procesledelse DOL mini-mba

Temaaftener – MBC

Temaaftenerne har fokus på hvorledes CCC arbejder med dialog i vores uddannelser. Vi vil introducere de forskellige tilgange til coaching gennem samtaledemonstrationer og øvelser.

DOL lederuddannelse projektledelse kommunikation Copenhagen Coaching Center offentlig filosofi coaching kommunikation lederskabCenter lederskab offentlig filosofi coaching kommunikation DOL Copenhagen Coaching Center frustration strategi innovation

Temaaftener – ledelse af frustration

Temaaftenerne koncentrerer sig om temaet frustration og hvilke udfordringer det bringer med sig i en organisatorisk kontekst. Udbyg dit netværk og del erfaringer med andre ledere i samme situation.

Certificering coaching filosofi lederuddannelse HR Copenhagen Coaching Center EMCC certificeret EMCC akkrediteret

Certificering i protreptik

Kom helt i dybden med den filosofiske samtalekunst og ikke mindst de værdier du ønsker at stå for i din ledelse. Forløbet er individuelt og tilpasses dine behov.

lederudvikling på lesbos med copenhagen coaching center

Kunsten at være til

Find balancen i dit liv, ved at være med det der er – og sker. Et forløb for dig der ønsker større selvindsigt, dybde og velvære.

gentofte børnevenner uddannes på diplom i offentlig ledelse

Diplom i offentlig ledelse

CCC er certificeret af Certificeringsrådet, under Uddannelses- og Forskningsministeriet, og udbyder en række fag på uddannelsen Diplom i offentlig ledelse. Hos os er uddannelsen fleksibel – du bestemmer selv hvornår du ønsker at starte og i hvilken rækkefølge du tager fagene.

Big Five Personality Test, markedets bedst underbyggede personlighedstest i 2017 til rekruttering, ledelse og medarbejderudvikling hos Copenhagen Coaching Center

Certificering i Big Five

Bliv certificeret til at bruge markedets bedst underbyggede personlighedstest og lær at anvende den ved gruppesammensætning, rekruttering og processer.

SÆRLIGE ØNSKER?
FÅ ET SKRÆDDERSYET UDDANNELSESFORLØB DER PASSER PRÆCIS TIL JERES BEHOV
Vores undervisningsmetodik

CCCs undervisningsmetodik tager praktisk udgangspunkt i vores egen model, Syntesemodellen. Modellen er en pædagogisk og didaktisk model, der indeholder tre forskellige grundperspektiver – det kognitive, det psykodynamiske og det systemisk-narrative. Det er ikke en statisk model – den er under konstant udvikling og nye trends kan behandles og forstås ud fra modellen.

Med vores brede teoretiske grundlag, forsøger vi at møde den enkeltes lærerproces, for herigennem at skabe høj faglig og personlig læring – både hos den enkelte men også i kollektivet. Vores opgave er derfor at støtte det udforskende projekt som læring kan være!

Vores værdigrundlag og vision

Copenhagen Coaching Center har en vision om at løfte niveauet for coaching og ledelse. Det gør vi igennem vores uddannelser og kurser, hvor vi altid tilstræber helst at være foran de trends, der viser sig i markedet.

Værdier er grundlaget for vores daglige arbejde og er ligeledes den røde tråd i understøttelse af udvikling hos vores studerende, kunder og kursister.

Vi vægter høj faglighed og sætter barren højt for vores produkter og leverancer, og giver plads og rum til at arbejde med ideer indenfor fællesskabets rammer.

Samtidig er det vigtigt at værne om den andens værdighed og se mennesket i mennesket med de forskelligheder der viser sig.