logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

Lederudviklingsprogram på El Camino

- En filosofisk rejse i livet

REJSEPERIODE 3.10-9.10 / 29.500 EKSL. MOMS

Lederudviklingsprogram på EL Camino – En filosofisk rejse i livet

Tab for Alt i Livet ikke Lysten til at gaae. Jeg gaaer mig hver Dag det daglige Velbefindende til og gaaer fra enhver Sygdom; jeg har gaaet mig mine bedste Tanker til, og jeg kjender ingen Tanke saa Tung, at man jo ikke kan gaae fra den.

Søren Kierkegaard, 1847

Vil du være med til at skabe en varig forandring i dit liv?

… Så tag med på en Caminovandring, hvor vi understøtter din udviklingsproces både på det personlige plan såvel som i forhold til dit lederskab. Det bliver en enestående oplevelse, der ikke kommer til at forlade dig igen. Vi har tilrettelagt et udviklingsforløb, som sikrer at du opnår nye erkendelser omkring dit liv og lederskab. Vi vil skabe en visionær bevidsthedstilstand hos hver enkelt.

Vi har alle brug for åndehuller og tid til eftertænksomhed.

Vores ambition er at give dig begge dele. Derudover er scenen sat. Caminoen er en fantastisk smuk pilgrimsrute, som leder os igennem et varieret terræn. Vi vil kunne bidrage til en styrket selvindsigt, øget dialogisk kapacitet, samt stimulere til en højere grad af bevidsthed. Vi er overbeviste om at når vi bevæger os, så bevæger bevidstheden sig tillige. Når vi vandrer stimulerer vi en rytmisk balance mellem tankernes tilblivelse og en dybereliggende ro. Det giver klarhed.

Er du interesseret i at høre mere. Så kontakt os på tlf. 3920 1020 eller lad os kontakte dig.

DU FÅR:

  • Adgang til vidensportal værktøjer, faglitteratur, artikler og cases
  • Et samsyn på din personlighed og dit lederskab
  • En personlig udviklingsproces som vil være varig herunder før-, under- og efteraktiviteter
  • Vandring i syv dage i de smukkeste omgivelser i Nordspanien
  • BIG Five personlighedstest med individuel tilbagemelding
  • Følelsen af ro og klarhed
  • Flyrejse, kost og logi alle dage

Du får også øvelser i indsigt

Foruden vandringen vi du også blive introduceret til en lang række øvelser der vil give dig en indsigt i livskraften og dens forbindelse til omverden. Selve programmet kan du rekvirere ved at kontakte:

Morten Paustian, associeret partner

Hvem deltager?

Der er ingen akademiske forudsætninger for at deltage i udviklingsprogrammet. De mest oplagte deltagere er dog enten, hvis du ønsker at bevidstgøre dig dit lederskab eller hvis du ønsker at videreudvikle dette. Vi vil dog under alle omstændigheder anbefale dig at være i rimelig god form, så du kan klare 15-20 km. vandring om dagen med din egen bagage på skuldrene.