logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

certificering i protreptik

- den filosofiske samtale

FORLØBET AFTALES INDIVIDUELT / 70.000,- EKSKL. MOMS

protreptisk certificering på copenhagen coaching center

INDIVIDUEL CERTIFICERET PROTREPTIK

Dette forløb er din chance og mulighed for at komme helt i dybden med denne filosofiske samtalekunst og ikke mindst dig selv og de værdier du står for i din ledelse, dit arbejdsliv og tilværelse generelt.

Du vil bl.a. som en del af forløbet kunne komme med på et 2-dages seminar i protreptik, en uge til Lesbos samt den årlige masterclass i protreptik – men du kan også vælge at gå vejen helt selv og invitere nogle CCC-konsulenter med i din daglige praksis med henblik på at få feedback på din protreptik med din medarbejdergruppe e. lign. – og kombinationer herimellem er også en mulighed.

Certificeringsforløbet afsluttes med en praktisk eksamen i protreptik med efterfølgende refleksioner ud i nogle af de bærende grundprincipper og generelle samtalegreb indenfor protreptikken.

Certificeringsforløbet

  • Henover 5-6 måneder (efter nærmere aftale)
  • Fx en række individuelle sessioner med konsulenter fra Copenhagen Coaching Center
  • Du protrepterer og modtager protreptik
  • Du bliver oplært i den protreptiske teori i form af principper, greb og centrale begreber i forbindelse med den dertilhørende litteratur – samt det at skulle gå til praktisk eksamen

Dit behov er vigtigst

Det er vores erfaring at det fungerer bedst sådan at vi sammen skræddersyer forløbet efter de behov du måtte have – og at vi på den baggrund planlægger doseringen af indhold – både hvad angår den teoretiske side af protreptikken (dvs. læsning af de relevante bøger – som er en del af prisen) og den praktiske træning i protreptikken. Hvad angår øvelserne i protreptik vil du også skulle øve dig på/med nogle CCC-konsulenter af flere omgange.