logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

Bliv certificeret

– forløb fastsættes løbende

protreptik den filosofiske samtale på copenhagen coaching center

Certificering i proteptik

Den protreptiske certificering er et skræddersyet forløb for dig der ønsker at fordybe dig i den protreptiske samtalekunst. Hele den proteptiske samtalekunsts ide er ikke at vi som mennesker gennem dialog, kan få et lykkeligt liv, men at vi kan skabe et liv i balance gennem en reflekteret tilgang til vores egne værdier.

Big Five Personality Test, markedets bedst underbyggede personlighedstest i 2017 til rekruttering, ledelse og medarbejderudvikling hos Copenhagen Coaching Center

Certificering i Big Five

Big Five personlighedstest er det stærkeste evidensbaserede bud på en klassificering af menneskers personlighedstræk. Med en certificering i Big Five og et introducerende kendskab til den kognitive færdighedstest, er det muligt for dig at sammensætte effektive teams, foretage rekrutteringer samt gå i dialog med den enkelte om de udfordringer der måtte være i evt. samarbejde.

Med en certificering fra CCC bliver du bevidst handlekraftig – kontakt os for at høre mere

CCC certificeringer - hvordan?

Copenhagen Coaching Center kan igennem EMCC akkreditering certificere individuelle i protreptik. Big Five personlighedstest er vi udbyder af, og certificerer derved individuelt de kursister der går på kurset.

Protreptisk certificering - et forløb?

En protreptisk certificering er et forløb som vi fastsætter sammen med dig, og hvor dine behov er de vigtigste. Forløbet strækker sig henover 5-6 måneder i en kombination af samtaletræning, supervision og teoretiske diskussioner. Forløbet afsluttes med en praktisk eksamen.

Big Five certificering - hvorfor det?

Copenhagen Coaching Center har gennem flere år brugt Big Five som en del af vores uddannelser. Det styrker de studerendes udvikling i forhold til deres kommende og nuværende praksis. Derudover bruger vi testen i vores konsulentopgaver - bl.a. i forbindelse med rekruttering.

BIG FIVE
BLIV CERTIFICERET I BIG FIVE OG SÆT DET STÆRKESTE HOLD