logo
Copyright Qode Interactive 2016

Copenhagen Coaching Center ønsker alle godt nytår

Copenhagen Coaching Center ønsker alle godt nytår

Godt nytår!

Vi håber I alle er kommet godt ind i det nye år, og måske allerede har lagt nogle uddannelsesmæssige planer og højdepunkter for den kommende tid! Vi er i hvert fald klar til 2018, og klar til mange gode og læringsrige stunder med Jer!

Vi vil også gerne byde Jer velkommen i Copenhagen Coaching Center, som henover julen er flyttet til nogle lækre lokaler ved Trianglen på Østerbro. Vi har det alle som om, vi er kommet hjem – hjem til os selv og synes alle, at stemningen i lokalerne passer perfekt til det vi gerne vil give Jer som studerende og samarbejdspartnere fornemmelsen af, når I møder os – hvad enten det er til undervisning, coachingsamtaler eller rådgivning. Så vel mødt på Blegdamsvej 104 A – se kort her.

December bød trods alt også på andet end flytning. Vi havde som vanligt afslutninger på flere af vores uddannelser og kurser – herunder bl.a. 1., 2. og 3. semester på uddannelsen Master i Business Coaching. Det er altid spændende at følge de forskellige hold og imponerende at opleve, hvorledes vores studerende udvikler sig undervejs – herunder naturligvis deres samtalepraksis, men i høj grad også udviklingen og progressionen i den enkelte. Det har uden tvivl været et halvt år fyldt med læring og udvikling for alle parter.

Vi ser frem til at møde alle de studerende igen og byde nye velkomne!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.