logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | Filosofiske samtaler
16263
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16263,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Filosofiske samtaler

Træn tanken og imødekommenheden
filosofisk samtale på Copenhagen coaching center

Det reflekterede arbejdsliv og den organisatoriske tænksomhed

Gennem den filosofiske samtale lærer du hvordan du tænker, hvornår du tænker bedst, og hvad du skal tænke for at styrke din praksis. Der arbejdes med metaplaner, refleksive variationer og kognitive perspektiveringer.

Du får trænet din evne til at tænke præcist, konsistent og fokuseret, og lærer hvordan du bliver tydeligere omkring hvad du forestiller dig, hvad den måde du tænker på kan have af konsekvenser samt i det hele taget at få begreb om hvad det vil sige at træne dit mentale råderum. Samtidig vil du mærke din emotionelle intelligens og igennem arbejdet med metaforer styrke din kreativitet.

Kom på højde med din egen tænkning og find formlen til hvordan du omsætter den i din ledelse, dit liv og i forhold til det organisatoriske fællesskab du er en del af.

Imødekommenhed…

Er du interesseret i at høre mere. Så kontakt os på tlf.8882 5700 eller lad os kontakte dig

Din filosofiske coach

Andreas Bering

Direktør, Andreas Bering

Læs mere

Direktør, Mette Mejlhede

Læs mere

Seniorkonsulent, Martin Godske

Læs mere

Kim Gørtz

Seniorkonsulent, Kim Gørtz

Læs mere

Seniorkonsulent, Rikke Bjerregaard

Læs mere