logo
Copyright Qode Interactive 2016
Home - Copenhagen Coaching Center
16086
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16086,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

COPENHAGEN COACHING CENTER

CCC tilbyder lederuddannelser, lederudvikling, forandringsprojekter og coaching til private og offentlige virksomheder.


Uddannelser og kurser

Vores lederuddannelser er komprimerede og målrettede travle ledere der ønsker efteruddannelser af høj faglig kvalitet hvor teori og praksis kan omsættes i lederarbejdet med det samme. Vi er beliggende lidt nord for København og indfrier de faciliteter du som leder er vandt til (parkering, forplejning, it m.m.)


Konsulentydelser

Copenhagen Coaching Center har solid erfaring i strategiudvikling af organisationer, hvor der parallelt arbejdes med forebyggelse af stress i forandringsprocessen, lederudvikling, innovation samt det at sætte det rigtige hold gennem personlighedstest og efterfølgende onboarding strategi.


Coaching samtaler

Et coachingforløb hos Copenhagen Coaching Center vil skærpe dit fokus på personlig udvikling, hjælpe dig forebygge stress samt styrke balancen og fokus på det der er vigtigt for dig nu.

Ring til os på telefon 8882 5700 for mere information om vores tilgang til coachingfeltet.

Proceskonsulent uddannelsen

Bliv proceskonsulent og skab forandringer og vækst

Proceskonsulentuddannelsen er et 10 ECTS point lederuddannelse som afholdes over 10 kursusdage i Hellerup, København. Med proceskonsulentuddannelsen lærer du at skabe strategiske forandringsprocesser i organisationer.

International Master of Business Coaching

Universitetsanerkendt 60 ECT masterforløb over 24 mdr.

Den to årige uddannelse Master of Bussiness Coaching MBC, er certificeret på højeste niveau hos den europæsiske coach- og mentororganisation EMCC. Certificering er din garanti for at du får en af de højest rangerende uddannelser på verdensplan. Uddannelsen er løbende superviseret af professorer og forskere fra bl.a. Copenhagen Business School og Københavns Universitet.
Uddannelser

Vi tilbyder 3 forskellige uddannelser. Dem kan du læse mere om her. Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Kurser

Vi tilbyder 2-3 dages kurser i bl.a. filosofisk coaching. Vil du styrke dine kompetencer og opkvalificere dig inden for dialog, kommunikation, procesledelse, projektledelse, coaching, business coaching eller personlig udvikling?

Certificeringer

Få papir på dine kompetencer og bliv certificeret i Big Five eller Coaching. Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum. Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.

Seneste artikler

I vores artikelserier kan løbende læse om det seneste inden for coaching faget herunder nye bogudgivelser og vores seneste aktiviteter fra bl.a. vores lederuddannelser.

Fonden Sparta

Eks. på opgaver i Fonden Sparta: Uddannelsesforløb for ledereEks. på opgaver i Fonden Sparta: Uddannelsesfor...

Læs artikel

Ålborg Kommune, ARK, Rehabilitering

Eks. på opgaver i Ålborg Kommune: Personaleudviklingsforløb og ledelsessupervisionEks. på opgaver i Ålborg Kommune: Personaleudvi...

Læs artikel

Autismekonsulenterne

Eks. på opgaver i Autismekonsulenterne: Ledelsessupervision LedelsescocahingEks. på opgaver i Autismekonsulenterne: Ledelse...

Læs artikel

Statoil

Eks. på opgaver i Statoil: FusionsledelseEks. på opgaver i Statoil: Fusionsledelse

Læs artikel

DET SIGER VORES KUNDER