logo
Copyright Qode Interactive 2016

Coaching med flere perspektiver – syntesemodellen

Coaching med flere perspektiver – syntesemodellen

EN COACHINGMODEL DER RUMMER HELHEDEN

Vi arbejder konstant med at undersøge og udvide forståelsen af tidligere, nuværende og kommende praksisser inden for coaching. Dette arbejde tager afsæt i coachingens psykologier, de metoder der anvendes der og videre protreptiske og filosofiske perspektiver og metoder til coaching, protreptik og filosofiske samtaler. I sin overordnede form beskriver syntesemodellen fra det psykologiske perspektiv tre hovedtilgange til coaching: Den kognitive, psykodynamiske og systemiske tilgang.

Syntesemodellen giver et overblik og indsigt i flere lag og teoretiske/filosofiske dimensioner. Der opstår hele tiden nye erkendelser og praksisser, derfor er modellen i stadig udvikling, men er et levende billede på mulige tilgange og forholdemåder for konsulenter og coaches. Hos CCC er syntesemodellen altid med på arbejde, både i undervisningen, coaching og konsulent ydelser – derved sikrer vi en gensidig udvikling både af modellen og os som konsulenter og mennesker.

Du vil hos CCC kunne møde modellen i flere facetter. På proceskonsulentuddannelsen tager modellen form af et proceshjul ,der skaber indsigt i forskellige dimentioner i processer. På MBC uddannelsen vil modellen blive udfoldet og udviklet over 2 år. I coachinger og ved konsulent opgaver, vil du opleve at perspektivet på samtalen og processen kan skiftes dynamisk, efter det der i øjeblikket er væsentligt.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.