logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | Kunsten at være tilmed dig selv og det du laver…
16513
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16513,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Kunsten at være til

med dig selv og det du laver…

NÆSTE FORLØB: Datoer på vej / 8.000,- EKSKL. MOMS

kunsten at være til få balance i dit arbejdsliv og robusthed og autenticitet med copenhagen coaching center

Forbindelse, integration og selvobservation

Vi styrker evnen til at være med os selv gennem effektive åndedrætsøvelser, afslappende yoga-positioner og bevidstgørende bevægelser.

At være med sig selv

Vi udforsker det at kunne være med sig selv alene og gennem det man laver. Ved brug af musik, bevægelse og stilhed – afspænder og anspænder vi vores nervesystemer hvorved vi kommer i stand til at kunne blive afklaret, centreret og målrettet. Vi fordyber os i oplevelsen af at være tilstede gennem forskellige former for meditationer.

Forløbet bibringer dig

  • Større selvindsigt, velvære og engagement
  • Metoder og teknikker til at komme i ro og opretholde balance
  • Styrket kropsfornemmelse, klarere sigte og velfunderet styrke
  • Effektiv adfærd – styrket selvværd
  • Afslappet nervesystem – og klarere fokus
  • Mindre stress, færre bekymringer og tydelige grænser mellem dig og omverden
Jeg har fået en ny god vane - at starte dagen med yoga- og vejrtrækningsøvelser - at være stille med mig selv for en stund og tømme hovedet for tanker, har givet mig ro til at møde verden mere i balance med mig selv.

Leder, Inger Kuch Poulsen

Efter 3 timer med yoga, meditation og fokus på mit åndedræt, tager jeg hjem med en fornemmelse af indre ”plads”. Når andre kommer med deres behov, frustrationer og krav, kan jeg bedre rumme dem og det.

Pædagogisk konsulent, Eva Lilja

Du skal som deltager være enig i følgende:

  • Jeg er interesseret i arbejde med at disciplinere min vejrtrækning, krop og fødeindtag, da jeg vil arbejde med at styre og kontrollere min uhensigtsmæssige adfærd.
  • Samtidig er jeg også interesseret i at give slip og hengive mig til nye bevidsthedsområder og opmærksomhedspunkter, som jeg måske har glemt eller ikke har erfaret før.
  • Jeg har lyst til at være opdagelsesrejsende i min væren.