logo
Copyright Qode Interactive 2016

Ledelse med følelse hos CA

Ledelse med følelse hos CA

Ledelse med Følelse. Som leder er du nødt til forholde dig til følelser hos det enkelte menneske og i grupper, for at øge trivsel, motivation og dermed også drivkraft og handlekraft i organisationen.

I en tid hvor der er stort pres på effektivitet og produktivitet betyder evnen til at møde både medarbejdere, ledelseskolleger og øverste ledelse emotionelt mere, fordi lederen på den måde kan skabe ro og dedikation i organisationen. På dette seminar med direktør Mette Mejlhede fra Copenhagen Coaching Center får du inspiration og opmærksomhed omkring den emotionelle del af dit lederskab.

Du vil blive introduceret til nogle anderledes måder at arbejde med følelser på i ledelse, som ikke er intimiderende eller stigmatiserende, men som har til formål at være samlende og forsonende. I ledelse og generelt i arbejdslivet er der brug for at adressere følelser særligt som leder. Man ved aldrig, om man åbner op for meget intimt stof ved at fokusere på eller italesætte følelser. Ikke desto mindre er der brug for at forholde sig til følelser hos det enkelte menneske og i grupper, i arbejdet på at øge trivsel, motivation og dermed også drivkraft og handlekraft i organisationer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.