logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | Ledelsessparring
16297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16297,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Ledelsessparring

konsulenthjælp ledelsessparring innovationsproces strategiudvikling fyringsrunder gørtz mejlhede bering godske kriseledelse talentudvikling konflikthåndtering topledelse dilemma EMCC certificeret EMCC akkrediteret

Trænger du til at blive tjekket op i dit lederskab?

Ledelsessparring er en konsekvent samtaleform til de ledere, der går direkte efter resultater. Her er processen i samtalen mindre vigtig og sparringspartneren vil oftest selv være bidragende med råd og vejledning.

I ledelsessparrings-samtalen skal man være beredt på at blive udfordret – også til at tænke de mindre populære tanker.

Ledelsesgerningen kan være en ensom vandring så det for en tid at få følgeskab kan være produktivt og livgivende.

Mette Mejlhede, direktør

Et forløb

Et ledelsessparrings-forløb består typisk af 3-5 sessioner. Sparringspartneren er selv erfaren leder, og kan derfor bidrage aktivt med egne erfaringer til dine udfordringer.

Forløbets succeskriterium er gode og funktionelle beslutninger. Lederen bliver i disse processer udfordret til at se på de mørke sider af organisationen – og de upopulære sider af ledelsesgerningen. Lederen skal her besinde sig på spørgsmål omhandlende magt, afmagt, alliancer og maksimal udnyttelse af egen position.

Executive coaching på copenhagen coaching center
Er du interesseret i at høre mere. Så kontakt os på tlf. 4014 9292 eller lad os kontakte dig.

Din rådgiver

Direktør, Mette Mejlhede

Læs mere

Andreas Bering

Direktør, Andreas Bering

Læs mere

Kim Gørtz

Seniorkonsulent, Kim Gørtz

Læs mere

Seniorkonsulent, Rikke Bjerregaard

Læs mere

Associeret partner, Lars Nyborg

Læs mere