logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

Ledelsessparring

og workshops
proceskonsulentuddannelsen på copenhagen coaching center

Trænger du til at blive tjekket op i dit lederskab?

Copenhagen Coaching Center arbejder med ledelsessparring både som workshopforløb og som individuelle sparringssamtaler.

Workshopforløbene giver mulighed for at arbejde koncentreret med egne temaer og overvejelser, og derudover indgå i fælles refleksioner og sparringer med andre ledere. Det er vores erfaring at sparring i fortrolige rum, giver energi og virkelyst. Se vores to workshopforløb herunder.

I den individuelle ledelsessparrings skal man være beredt på at blive udfordret – også til at tænke de mindre populære tanker. Der vil være et stort fokus på at skabe resultater og forandring. der går efter at skabe forandringer og resultater, hos sig selv eller i organisationen. Her er processen i samtalen mindre vigtig og sparringspartneren vil også kunne bidrage med råd og vejledning. Læs mere herunder.

Ledelsesgerningen kan være en ensom vandring så det for en tid at få følgeskab kan være produktivt og livgivende.

Mette Mejlhede, direktør

WORKSHOP

Er der forandringer i dit arbejdsliv?

Går du med tanker om, at nu skal der ske et skifte i dit arbejdsliv? – Så kunne følgende initiativ måske være noget for dig. Vi har i Copenhagen Coaching Center udviklet et workshopsprogram, der er et 2-dages forløb tiltænkt maksimalt 8 deltagere pr. gang.

Du kan læse mere her.

Det er relevant for ledere:

  • Som er i en overgangsperiode fra det ene job til det næste
  • Som ønsker at gennemføre et jobskifte
  • Som ønsker at lave et decideret karriereskifte


Vi vil gerne facilitere og reflektere det mellemrum, som overgangsprocessen udgør hvor vi stiller skarpt på hver enkelt.

WORKSHOP

Strategiudvikling og implementering

Når vi tænker strategiudvikling og implementering, så vender vi os – så vidt muligt – altid mod det væsentlige og arbejder ud fra en erkendelse af, at ledelse og strategiudvikling handler om at skabe sammenhængskraft og frihed. Den bevidsthed ønsker vi også at folde ud og styrke ved at arrangere og gennemføre workshops for topledere.

Vi har skabt et koncentreret og fokuseret format, hvor du som topleder i løbet af to dage kommer igennem en forberedende proces, der sikrer at din primære målsætning bliver omsat til en klar og enkel strategi. Derudover undersøger vi hvilke betingelser, der skal til for at du lykkes med implementeringsprocessen.

Læs mere her

Et individuelt forløb

Et ledelsessparrings-forløb består typisk af 3-5 sessioner. Sparringspartneren er selv erfaren leder, og kan derfor bidrage aktivt med egne erfaringer til dine udfordringer.

Forløbets succeskriterium er gode og funktionelle beslutninger. Lederen bliver i disse processer udfordret til at se på de mørke sider af organisationen – og de upopulære sider af ledelsesgerningen. Lederen skal her besinde sig på spørgsmål omhandlende magt, afmagt, alliancer og maksimal udnyttelse af egen position.

Executive coaching på copenhagen coaching center
Er du interesseret i at høre mere. Så kontakt os på tlf. 3920 1020 eller lad os kontakte dig.

Din sparringspartner

Direktør, Mette Mejlhede

Læs mere

Andreas Bering

Direktør, Andreas Bering

Læs mere

Associeret partner, Morten Paustian

Læs mere

Kim Gørtz

Seniorkonsulent, Kim Gørtz

Læs mere

Seniorkonsulent, Morten Bertelsen

Associeret partner, Lars Nyborg

Læs mere