logo
Copyright Qode Interactive 2016

Master of Business Coaching 2019

Master i Business Coaching Copenhagen Coaching Center EMCC certificeret EMCC akkrediteret

Master of Business Coaching 2019

I Copenhagen Coaching Center gør vi klar til at starte nye uddannelsesforløb af vores Master of Business Coaching op. Her har du blandt andet muligheden for at udvikle og skærpe dine coachingkompetencer. Det er et studie, som let kan kombineres med både arbejde og/eller andre studieforløb.

Den 14. januar 2019 starter vi i København.

Den 23. januar 2019 starter vi i Middelfart.

Vi betragter coaching som et tredimensionelt virke: For det første er det en måde at være i verden på. For det andet kan det betragtes som en ledelsesform, og slutteligt kan coaching virke som et analytisk redskab med et særligt metodisk greb. Hovedformålet med vores coachingtilgange er at kalde friheden frem i den enkelte.

Der er tale om en uddannelse, hvor du får en grundig indførelse i det psykologiske og filosofiske univers med henblik på at styrke din dialogiske kapacitet og din egen selvindsigt. Det er en praksisorienteret uddannelse, funderet i teoretiske refleksionsrammer og perspektiver.

De første to semestre fokuserer på den psykologiske tilgang til coaching, og de to sidste semestre fokuserer på den filosofiske coachingpraksis. Uddannelsen er i sin helhed opdelt i fire semestre, fordelt over to år, der afsluttes med en masteropgave.

Uddannelsen er akkrediteret af EMCC, som er den internationale akkrediteringsinstitution for coachinguddannelser i Europa.

Du kan læse mere om uddannelsen her: http://copenhagencoaching.dk/master-coaching/. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os med henblik på et møde om uddannelsen. Du har også mulighed for at tilmelde dig gennem hjemmesiden.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen

CCC

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.