logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

Masterclass i protreptik

- KEND DIT SPROG OM SPROGET

NÆSTE KURSUS: 15., 16. og 29. MAJ 2019 / 12.000,- EKSKL. MOMS / PRISEN ER INKL. FORPLEJNING OG LITTERATUR

copenhagen coaching center i hellerup

Sproget om sproget er en praksisform

Igen i år afholder Copenhagen Coaching Center Masterclass i protreptik, hvor vi udforsker nye hjørner af protreptikken. Denne gang vælger vi at stille skarpt på hvad sproget kan for og med os som mennesker – om det har den afklarende, katalyserende og skabende kraft og dermed bringer os derhen hvor vi bliver klogere på os selv, kommer tættere på os selv og ser nye sider af os selv og derigennem erhverver et klarere billede af hvem vi er og hvad vi vil.

Så det vi vil er med protreptikken i baglommen at gå på opdagelse i sprogets mange planer og lytte til det vi siger for herigennem at finde vores egen rene stemme i det sagte. Mødet med vores egen rene stemme i det sagte er vejen til det væsentlige i livet.

1: Du får øre for det sprog du taler

På dag et vil fokus være på en ny og særlig måde at lytte. Formen vil være inspirerende nye måder at lytte på gennem en syntese af psykologiske retninger og protreptikken.

2: Du får ord for det sprog du hører

Dag to vil handle om sprogdannelse, og her inspiration til og konkret træning i at arbejde med mestring af sprog for det vi hører, sanser og oplever.

3: Du bliver kyndig i at praktisere dit metasprog

Den tredje og sidste dag på master class’en spænder vi hjelmen og begiver os ud i forlængelsen af at mestre sproget  – nemlig at evne at kende mødet med sig selv, gennem klarhed, væsentlighed og værdighed.

Er du interesseret i at høre mere? – så kontakt os på tlf. 3920 1020 eller lad os kontakte dig.

Hvem deltager?

Deltagerne på den årlige masterclass i protreptik er trænet og erfaren i samtaleformen. De kommer typisk fra vores uddannelse Master of Business Coaching eller har været deltagere på en vores ledelseskurser på Lesbos. Læs mere her.

DU FÅR

  • Tre dages intensiv undervisning
  • Undervisning af protreptiske eksperter
  • Faglitteratur
  • Forplejning
  • Ro til fordybelse i den protreptiske praksis