logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | Masteruddannelse – nu også med certificering i Big Five
18529
post-template-default,single,single-post,postid-18529,single-format-standard,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Masteruddannelse – nu også med certificering i Big Five

Masteruddannelse – nu også med certificering i Big Five

Masteruddannelse – nu også med certificering i Big Five

Som noget nyt fra sommeren 2017, bliver alle studerende på 1. semester på uddannelsen Master i Business Coaching også certificeret i personlighedstræktesten Big Five.

Big Five har i mange år været en del af uddannelsen, men blot som et redskab til at arbejde med de udfordringer og styrker der naturligt følger med den enkelte i rollen som coach. Nu har de studerende så også mulighed for, efter afslutning af 1. semester at give testtilbagemeldinger i deres organisation.

Det er dog også stadig muligt at få en certificering i Big Five personlighedstræktest på et selvstændigt forløb – uden at skulle tage uddannelsen Master i Business Coaching. Læs mere her.

Tags:
certificering, studerende