logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | Anette Poulfelt
16396
team_init-template-default,single,single-team_init,postid-16396,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Anette Poulfelt

Anette Poulfelt

Udviklingskonsulent
T +45 4020 5040
ap@copenhagencoaching.dk

Anette er om nogen kundernes kvinde. Hendes mangeårige erfaring som såvel skoleleder samt 9 år som direktør for LeadingCapacity A/S gør, at hun har en stor forståelse for de ledelsesmæssige og organisatoriske dilemmaer og udfordringer, ledere og HR folk står med. I dialogen med Anette møder man således en person, der kan rådgive og gå i konkret dialog med kunderne og derigennem finde løsninger, der passer til den enkelte leder og den enkelte organisation. Ordentlighed og tilregnelighed er to stærke kendetegn ved Anette, der gør, at professionalismen skinner igennem alt, hvad Anette foretager sig.

Anette er oprindelig uddannet folkeskolelærer, og har siden suppleret denne læreruddannelsen med en række efteruddannelser i form af lederuddannelse samt en lang række kurser og ledelseskonferencer såvel nationalt som internationalt.

Anette er forfatter til bogen: ‘Skoleledelse – i teori og praksis’, Dafolo Forlag 1997