logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | Bernadette Franzén
15016
team_init-template-default,single,single-team_init,postid-15016,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Bernadette Franzén

Bernadette Franzén

Marketingkonsulent
T + 45 4256 0040
bf@copenhagencoaching.dk

For Bernadette er kombinationen af kundeoplevelsen og forretningen det, der er i højsædet. Steve Jobs proklamerede, at der var tre ting, der betød noget for et produkts succes: indpakning, indpakning og indpakning og det er ikke helt forkert. Men indholdet af produktet og kundens oplevede værdi skal også fremgå af indpakningen. Uanset om det er produktindhold, priser, eller om det er det visuelle udtryk på sitet, tryksager eller merchandise, så har Bernadette et skarpt blik og talent for at tænke æstetikken og kundeoplevelsen ind. Bernadette har stor kontakt med de studerende på CCCs forskellige uddannelser og evaluerer også de forskellige forløb, således at der hele tiden er en tydelig sammenhæng med det, de studerende oplever, og måden de studerende møder de forskellige uddannelser på.

Bernadette har arbejdet i en række forskellige virksomheder som blandt andet, Art Director i Gude Living og Marketing Manager på Kao Corp. Hun har sin grunduddannelse fra CBS, og har siden videreuddannet sig ved Saint Xavier Universitet i Milano.