logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

Bianca Olivia Godske Røjbæk

Bianca Olivia Godske Røjbæk

Studentermedhjælper
T: +45 6171 0198
bgr@copenhagencoaching.dk

Bianca er vores ’alt-mulig-kvinde’ (læs: studentermedhjælper) i Copenhagen Coaching Center. Hun har en finger med i rigtige mange opgaver i CCC. Og hun gør det med et smil.

Vi nyder hver dag godt af Biancas store gå-på-mod, hendes nysgerrighed på opgaven, hendes høje energiniveau, og ikke mindst hendes gode og positive humør.

Bianca har en bachelorgrad i kommunikation fra Aalborg universitet, og er nu i gang med en kandidat i kommunikation også fra Aalborg universitet, og Copenhagen Coaching Centers egen uddannelse, Master i Business Coaching.

Bianca er passioneret omkring, hvordan kommunikation udfolder sig og former den verden vi er i. Der er ikke noget kommunikativt fænomen der er for småt eller ligegyldigt, og Bianca sætter den måde vi som mennesker kommunikerer med hinanden i højsædet. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvordan vi taler om verden omkring os. Den måde vi tænker og kommunikere om omverden, kommer også til at forme den måde vi er i verden på. Der er altid er noget på spil i samtalen, og der hvor filosofien rammer psykologien, er der hvor Biancas interesse bobler mest.