logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | Frederikke Winther
20340
team_init-template-default,single,single-team_init,postid-20340,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Frederikke Winther

Frederikke Winther

Konsulent
T +45 2119 4757
fw@copenhagencoaching.dk

Frederikke er drevet af en oprigtig nysgerrighed efter at vide, hvad der optager og former mennesker i deres arbejdsliv samt et ønske om at forstå, spejle, støtte og stimulere personlig og faglig udvikling gennem individuelle samtaler og sparringsforløb. Frederikke er særligt optaget af kryds- (og somme tider spændings-) feltet mellem en retorisk og en dialogisk tilgang til kommunikation og samarbejde, som kan udfordre måderne, man forstår og udlever autoritet, ekspertise, ansvar og roller på. Frederikke har i øvrigt stor erfaring med facilitering af kollektive læreprocesser og dialogisk feedback.

Frederikke har en kandidatgrad og en Ph.d. i Retorik og har i flere år undervist, vejledt og forsket i kommunikation og læring på Aalborg Universitet.