logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

Martin Godske

Martin Godske

Ekstern konsulent
T: +45 2010 1997
mg@copenhagencoaching.dk

Søger man et direkte, ærligt og skarpt modspil, er Martin et godt bud. Han har en meget veludviklet evne til at spotte lige netop stedet, hvor kæden hopper af, og udfordringerne udspringer fra.

Foruden det skarpe analytiske blik er Martins evner til at se strategiske muligheder, samt kortlægge hvilke tiltag det kræver at opnå mulighederne, eminente. Han er således en dygtig strategisk rådgivnings- og sparringspartner.

Martin begyndte karrieren som professionel fodboldspiller i Brøndby IF, men bøgerne trak, og bolden blev skiftet ud med studier på Københavns Universitet. Han blev først cand.mag i filosofi fra Københavns Universitet, og har efterfølgende taget en master i African studies, ligeledes på Københavns Universitet.

Nysgerrigheden på mennesker og deres adfærd bragte Martin i kontakt med forskellige sociale virksomheder. Han begyndte som afdelingsleder og har siden gennem en årrække været direktør for Autismekonsulenterne, som under Martins ledelse udviklede sig til en af de største sociale virksomheder i Danmark.