logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | Rikke Bjerregaard
15009
team_init-template-default,single,single-team_init,postid-15009,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,,ajax_fade,page_not_loaded,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Rikke Bjerregaard

Rikke Bjerregaard

Seniorkonsulent
T +45 2623 5367
rb@copenhagencoaching.dk

Laver du en blanding af imødekommenhed, varme, professionalisme og ikke mindst humor, så har man et godt Rikke mix!

Rikke omtaler sin ansættelse som HR-konsulent på Københavns Fængsel med et smil, hvilket fortæller, at hun har gå-på-mod, og modet til at være med det, der er svært.

Mens Rikke stadig var i gang med studiet, cand.merc.HRM, startede hun sin karriere som HR konsulent i Kriminalforsorgen i København. Straks efter sin kandidateksamen blev hun ansat hos Copenhagen Coaching Center – først som konsulent og senere som seniorkonsulent. Rikke har også færdiggjort Copenhagen Coaching Centers egen masteruddannelse, Master i Business Coaching.

Rikke er foruden sin ansættelse i Copenhagen Coaching Center også tilknyttet Copenhagen Business School som ekstern lektor i organisationsteori og ledelse, og fungerer også som specialevejleder.

Rikke er i kraft af sit engagement og store teoretiske viden en yderst kompetent underviser og seniorkonsulent. Rikke er desuden uddannelsesansvarlig på de to første semestre på uddannelsen Master i Business Coaching, hvor Rikke varsomt former de studerende igennem det første år på uddannelsen.

Rikke er stor sportsfan, og der foregår ikke meget i fodbold- og håndboldverdenen, der slipper uden om Rikke.