logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

Også for jyder – vælg Master i Business Coaching i Vest

litteratur til lederuddannelse master i business coaching

Også for jyder – vælg Master i Business Coaching i Vest

Fra august 2018 er det muligt at tage uddannelsen Master i Business Coaching i Middelfart.

Vi har ofte henvendelser fra mulige studerende fra Jylland, men det kan være vanskeligt for de fleste at få dagligdagen til at passe sammen med en to-dags tur til København en gang om måneden. Der er også en yderligere omkostning da det, for de fleste, kræver en overnatning.

Nu er den tid forbi! Nu er det muligt at starte på vores masteruddannelse i Middelfart, hvilket for de der er bosat i Midt- og Sønderjylland, er langt nemmere.

Uddannelsens opbygning, progression og underviserne er de samme, så det er to forløb der er helt identiske. Læs mere om uddannelsen og find datoerne for MBC Vest her.

Andreas Bering, direktør i Copenhagen Coaching Center synes også der er øget fleksibilitet i at have uddannelsen to steder i landet:

‘Det giver en fleksibilitet, som vi ikke har haft før, da det for vores studerende nu bliver muligt at tage til Middelfart eller København hvis der er noget i kalenderen der ikke kan laves om – og det sker jo, når mange af vores studerende er travle mennesker.’

At uddannelsen nu også er i Jylland er i høj også Anni Rosengren Korsbæks fortjeneste. Anni har selv gennemført masteruddannelsen i København, og hun kender uddannelsesudbudet i trekantsområdet særdeles godt, og mente at der var en mulighed her.

Så på den baggrund glæder vi os til også at kunne byde velkommen på Master i Business Coaching i Middelfart.

Tilmelding til uddannelsen finder du her – vælg Master i Business Coaching – Vest.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.