logo
Copyright Qode Interactive 2016

Oplevelses(u)muligheder i ledelesspraktikken

Oplevelses(u)muligheder i ledelesspraktikken

Forfatter: Kim Gørtz

I dette bidrag vil jeg skrive og fortælle mig ind i en spredt mængde af erindringer og samvittigheder, som cirkulerer i og omkring ledelsesfunktionernes oplevelsesformer i det maskinelle organiseringsliv. Stilen i bidraget er tilsigtet, anmassende og virker umiddelbart svært foreneligt med gængse betegnelser for, hvad ledelse gennemlever i det daglige, organisatoriske liv. I den forstand virker teksten delirisk og dyrker livserfaringerne og tidsopfattelserne udi mere eventyrlige registre samt alle de uendeligt betydningsfulde eksperimenter, som sjældent finder betegnelser eller mening – og derfor ikke (kan) opleves i arbejdslivets gøren og laden.

Ambitionen og håbet er at få skriften, du læser, til at lugte og smage lidt af bevidsthedsliv samt af det blod og den fysik, som ledelseskroppen udgør og således søge væk fra steril geometri, klinisk analyse og forkromet matematik ved at tage afsæt i et fænomenologisk og romantisk

billede af ’oplevelsen’:

”Noget bliver en oplevelse, såfremt det ikke blot opleves, men i kraft af at være oplevet får et særligt eftertryk, der giver det varig betydning.” (Gadamar, 2004, s.63)

Vil du læse videre kan du få artiklen tilsendt ved at sende en mail til Kim Gørtz påkg@copenhagencoaching.dk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.