logo
Copyright Qode Interactive 2016
Copenhagen Coaching Center | Tårnby ledere på skolebænken
18542
post-template-default,single,single-post,postid-18542,single-format-standard,wc-shortcodes-font-awesome-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Tårnby ledere på skolebænken

Tårnby ledere på skolebænken

Tårnby ledere på skolebænken

En gruppe ledere fra skolesektoren i Tårnby Kommune har valgt i fællesskab at tage hul på vores uddannelse Master i Business Coaching.

Årsagerne er mange, men den primære grund er sammen at kunne dygtiggøre sig i dialogen med kollegaer, medarbejdere og borgere.

De arbejder med de samme grundelementer som vores in-house masteruddannelse, og deltager derfor også på lige fod med vores andre studerende i træningsaftener etc.

Vi synes det giver en spændende dynamik til huset at have flere hold i gang på samme tid og byder lederne fra Tårnby velkommen.

Skulle du også have lyst til at tage en masteruddannelse – på åbent hold eller som gruppe – så læs mere om uddannelsen her.

Tags:
studerende, træningsaftener