logo
Copyright Qode Interactive 2016

World Coaches Meeting 2014

World Coaches Meeting 2014

Den 3. og 4. april 2014 afholdes der for 3. gang World Coaches Meeting, denne gang med temaet “Today About Tomorrow”. Sammen med 10 andre forskere og praktikere, fra  Europa, USA og Syd Afrika. Mette Mejlhede og Kim Gørtz holder oplæg og workshops med protreptik og filosofisk coaching som omdrejningspunkt.

World Coaches Meeting har som mål, at samle de strømninger og perspektiver, der lige nu former coachingfeltet. Konferencen tager derved fat om en vifte af tematikker der dækker fra nyeste trends i coorporate coaching, de filosofiske og psykologiske muligheder og udfordringer til spørgsmål som coaching i interkulturrelle organisationer og projekter.

“Vi føler os meget priviligerede over at få mulighed for at være en stemme i den faglige debat om coaching, også uden for landets grænser. En af de vigtigste grundsten i CCC er, at skabe en formel udvikling af coachingfeltet og derved være medskabere af et stærkere fællesfundament til at styrke dialogisk kapacitet hos organisationer og mennesker.  Vi tror på, at fællesskabet med ledende specialister gør os istand til at komme tættere på denne vison,” Fortæller Mette Mejlhede.

Du kan læse mere om konferencen her

Du kan læse abstracts af Mette Mejlhede og Kim Gørtz her

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.