Podcasten Samtalerummet

I Samtalerummet dykker værterne fra Copenhagen Coaching Center ned i essensen af ledelse og personlig udvikling sammen med et skiftende panel af spændende gæster.
27/03/2025

En samtale om forbundethed med Flemming Møldrup

Hvad vil det sige at være forbundet? Er forbundethed noget, vi kan mærke – eller noget, vi aktivt må vælge at leve i? Handler det om relationer mellem mennesker, eller også om vores forbindelse til jorden, naturen og noget større end os selv? Lyt med i denne episode af Samtalerummet, hvor vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Flemming Møldrup i studiet hos Andreas Bering. Sammen dykker de ned i en protreptisk samtale om begrebet forbundethed – et ord, der i en moderne verden præget af tempo og adskillelse, kalder på ny opmærksomhed.

Lyt på Spotify

19/03/2025

En samtale om Ideal med Pia Søltoft

Hvad er et ideal egentlig? Er det et mål, vi stræber efter, eller snarere den drivkraft, der guider os i alt, hvad vi gør? Og hvordan former idealet vores handlinger – som ledere, forældre eller professionelle? Lyt med i denne episode af Samtalerummet, hvor vi har fornøjelsen af at byde velkommen til præst Pia Søltoft i studiet hos Andreas Bering. Sammen dykker de ned i en protreptisk samtale om begrebet ideal – ikke som en fjern destination, men som den kraft, der giver mening og retning til vores valg og handlinger. Med en baggrund som ph.d. og cand.theol. har Pia Søltoft tidligere været lektor i etik og religionsfilosofi ved Københavns Universitet og fra 2010 til 2013 fungeret som leder af Søren Kierkegaard Forskningscenteret. Hun er forfatter til en lang række bøger og artikler, herunder “10 ting ledere kan lære af Kierkegaard”, hvor hun udforsker, hvordan eksistentielle og filosofiske perspektiver kan forme vores måde at lede og leve på. Lyt med til en inspirerende samtale om idealet som drivkraft.

Lyt på Spotify

10/12/2024

En samtale om Formål med Tobias Grut

Hvad betyder formål egentlig? Og er der forskel på det personlige og det professionelle formål? Er formål noget fast og uforanderligt, eller udvikler det sig gennem livet? Lyt med i denne episode af Samtalerummet, hvor vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Tobias Grut hvor vi sammen dykker ned i en filosofisk samtale om begrebet formål. Tobias er en erfaren strateg med mere end 20 års erfaring inden for brandstrategi. Han har arbejdet hos en lang række designbureauer samt hos Nordisk Ministerråd og er i dag Engagement Manager hos UN Global Compact Network Denmark.

Lyt på Spotify

29/11/2024

En samtale om Ideal med Michael Vindfeldt

I denne episode har vi Frederiksbergs borgmester, Michael Vindfeldt, i studiet til en filosofisk samtale om begrebet 'ideal'. Sammen udforsker vi, hvad det vil sige at have et ideal, og hvordan det kan inspirere os til at overveje, hvordan vi ønsker at leve vores liv. Tag med på en refleksiv rejse!

Lyt på Spotify

18/11/2024

En samtale om forandring med Niels Milo Poulsen

I denne episode af Samtalerummet har vi besøg af Niels Milo Poulsen, kommunaldirektør i Halsnæs Kommune, til en samtale om begrebet 'forandring'. Vi udforsker, hvordan forandring trives, og hvad der står i kontrast til den. Lyt med og reflekter over, hvad forandring egentlig indebærer.

Lyt på Spotify

12/11/2024

En samtale om forandring med Patrick Mtiliga

I denne episode har vi tidligere professionelle fodboldspiller Patrick Mtiliga i studiet til en samtale om begrebet 'forandring'. Med en karriere fyldt med klubskifter og kulturelle skift har Patrick mange erfaringer med forandring – men hvordan forholder han sig til det, og hvad betyder forandring for ham i dag?

Lyt på Spotify

01/11/2024

En samtale om forandring med Niels Würgler Hansen

Hvad er ingredienserne i 'forandring'? Hvornår er forandring nødvendig? Lyt med til denne episode hvor vi har hospitalsdirektør Niels Würgler Hansen i studiet til en samtale om begrebet 'forandring'.

Lyt på Spotify

19/09/2024

En samtale om taknemmelighed med Mette Mandrup

I denne episode får vi besøg af Mette Mandrup, direktør for Dansk Firmaidræt, hvor vi udforsker begrebet 'Taknemmelighed'. Hvad skal der til for at taknemmeligheden kan opstå? Hvad koster taknemmeligheden? Er taknemmeligheden vejen til lykke? Lyt med til denne samtale som åbner op for filosofiske og personlige refleksioner, som kan inspirere os alle til at tænke over livet og hvad der er væsentligt.

Lyt på Spotify

12/09/2024

En samtale om taknemmelighed med Niels Nymann Eriksen

Andreas Bering går sammen med Niels Nymann Eriksen, præst & forfatter, på opdagelse i hvad begrebet 'Taknemmelighed' kan betyde. Lyt med og gør dig dine egne tanker.

Lyt på Spotify

04/09/2024

En samtale om taknemmelighed med Niels Overgaard

Lyt med når Niels Overgaard har denne spændende samtale om begrebet taknemmelighed sammen med Andreas Bering. Lyt med i denne uges SamtaleRummet og gør din egne tanker om hvad taknemmelighed er for dig

Lyt på Spotify

20/06/2024

En samtale om mission med Emilia Van Hauen

Emilia van Hauen reflekterer over begrebet mission sammen med Andreas Bering. Har begrebet mission en plads i Emilias liv? Absolut! Hvad er grundingredienserne i begrebet mission, og har mission en stemme – hvis ja, hvad vil den så sige? Lyt med i denne uges SamtaleRummet og gør din egne tanker om hvad mission er for dig

Lyt på Spotify

12/06/2024

En samtale om mission med Søren Le Schmidt

I denne episode af SamtaleRummet dykker vi ned i, hvad begrebet ’mission’ er. Her kan du lytte til nogle af de spændende refleksioner Søren Le Schmidt og Andreas Bering kommer omkring i deres bestræbelser på at kortlægge begrebet ’mission’.

Lyt på Spotify

07/06/2024

En samtale om fællesskab med Christian Sørensen

Der er en særlig energi til stede når fællesskabet opstår. Både som kammerater i skolen, som kollegaer eller når Danmark vinder EM. Fællesskabet ér, når vi er sammen om noget der er større end os selv. Fællesskabet er en forudsætning for trivsel. ‘Fællesskabet har fået os til månen’’. Christian Sørensen formår at sætte nogle virkelig fine og kloge ord og refleksioner på begrebet fællesskab

Lyt på Spotify

31/05/2024

En samtale om fællesskab med Marco Damgaard

Fællesskabet ligger højt på Marcos liste over ord, som han bruger meget. I denne podcast går Andreas Bering og Marco Damgaard sammen på opdagelse i begrebet. Hvad betyder ’fællesskab’? Minder fællesskab og kærlighed om hinanden? Kan man ligestille disse to begreber? De er begge ikke kun søde, gode og nemme. De kræver enormt meget. De kan til tider koste blod, sved og tårer. ’Livet skal leves forlæns, men forstås baglæns’, sagde Søren Kirkegaard. Marco Damgaard reflekterer over, om dette også gælder ’fællesskabet’? Lyt med og bliv klogere på, hvad ’fællesskabet’ kan betyde, om der er ligheder imellem vores gæsters refleksioner om ’fællesskabet’ og gør dig dine egne overvejelser om ’fællesskabets’ betydning for dig. Hvis ’fællesskab’ havde en stemme, hvad vil den så sige til dig?

Lyt på Spotify

16/05/2024

En samtale om fællesskab med Peter Hansen

Lyt med når Peter Hansen sætter lys på begrebet ’Fællesskab’ sammen med Andreas Bering. 40% af dem som bor på Frederiksberg, kommer fra Jylland. Hvilket fællesskab er man så i? Fællesskaber omgiver os hele tiden og er hamrende vigtige for individet. Men hvad betyder fællesskabet?

Lyt på Spotify

25/04/2024

En samtale om dannelse med Olav Hesseldahl

Olav Hesseldahl (Filosof og leder af grundlovsfesten) dykker sammen med vært Andreas Bering dybt ned i det dybsindige begreb "Dannelse". Sammen udforsker de essensen af dette mangefacetterede begreb ved hjælp af filosofiske samtalegreb. Der tunes ind på, om "Dannelse” er medfødt eller ej, kan man være mere eller mindre disponeret for "Dannelse"? Kan “Dannelse” sammenlignes imellem mennesker og kommer “Dannelse” med en pris? Grundingredienserne i "Dannelse”, ifølge Olav, kan vi godt løfte sløret for; En god blanding af mod, nysgerrighed og åbenhed.

Lyt på Spotify

05/04/2024

En samtale om dannelse med Jakob Sorgenfri Kjær

I en verden, der konstant udvikler sig, er dannelse ikke blot en værdi, det er en nødvendighed. Med stort fokus i samfundet på digitaldannelse, gør forfatter og journalist Jakob Sorgenfri Kjær sammen med Andreas Bering sig nogle yderst interessante tanker omkring hvad dannelse er, hvad er modsætningen til dannelsen og er den grundlæggende dannelse udfordret i vores tid?

Lyt på Spotify

05/10/2023

En samtale om kærlighed med Pernille Ørskov

Pernille Ørskov, Advokat og astrolog, Pernille formår som få at kombinere det logisk og rationelle med det spirituelle. Lyt og reflekter med når Jesper Nøddesbo og Andreas Bering sammen med Pernille Ørskov sætter kærligheden under lup i vores podcast.

Lyt på Spotify

28/09/2023

En samtale om kærlighed med Ole Fogh Kirkeby

Ole Fogh Kirkeby er en af vores tid helt store filosoffer og tænker og fader til den moderne udgave af protreptikken. Lyt og reflekter med når Ole Fogh Kirkeby i vores podcast taler om, hvor kærligheden kommer hvordan den trives og hvor stor betydning den har i vores liv.

Lyt på Spotify

21/09/2023

En samtale om valg med Tobias Dam Hede

Tobias Dam Hede PhD, forfatter, management konsulent og en af pionererne inden for protreptikken. Lyt og reflekter med når Tobias Dam Hede i vores podcast taler om hvordan valget påvirker og forpligter, og i den grad sætter retning i ens liv.

Lyt på Spotify

14/09/2023

En samtale om valg med Pernille Lotus

Pernille Lotus, CEO WeAreCube, er lige nu aktuelt i DR programmet ”Stories for millioner” men bag historien står i sær et stort valg, nemlig valget om at lægge stofferne på hylden. Lyt og reflekter med når Pernille Lotus i vores podcast taler om hvordan dette valg og andre væsentlige fylder i hendes hverdag.

Lyt på Spotify

07/09/2023

En samtale om valg med Uffe Savery

Uffe Savery musiker, rektor , musikchef, titlerne og bedrifterne taler for sig selv. Lyt og reflekter med når Uffe Savery i vores podcast taler om hvordan valget fylder i hans hverdag. både når de er store og livsbetydende og mindre men stadig fylder.

Lyt på Spotify

15/06/2023

En samtale om tvivl med Emil Harm

Når filosofien og hiphoppen møder hinanden. Emil Harm er musikproducer, og filosof. Lyt og reflekter med når Harm i vores podcast taler om hvordan tvivlen kommer til stede midt i en hiphop produktion, under filosofistudierne eller på skateboard rampen.

Lyt på Spotify

08/06/2023

En samtale om tvivl med Ellen Hillingsøe

Ellen Hillingsø er en af vor tid helt store skuespillerinder. Lyt og reflekter med når Hillingsø i vores podcast taler om hvordan tvivlen fylder i hendes hverdag. både når tvivlen viser sig som en ven og katalysator, samt når den hæmmer og presser. Lyt med her.

Lyt på Spotify

01/06/2023

En samtale om tvivl med Jacob Neestrup

Jacob Neestrup, Cheftræner for FC. Københavns nykårede danske mestre. Neestrup er den yngste træner der har vundet the double. Han regnes for en af de største træner talenter i nyere tid. Lyt og reflekter med når Neestrup i vores podcast taler med Andreas Bering og Jesper Nøddesbo om tvivl, i en verden hvor kun sejr tæller, og lyt med når tvivlen og sårbarheden viser sig hos mestertræneren.

Lyt på Spotify

26/05/2023

En samtale om mod med Reinhard Stelter

Professor Reinhard Stelter er en af Europas førende coaching eksperter. Han har udgivet en række bøger og er faderen til 3 Generations Coaching. Lyt og reflekter med når Stelter i vores podcast taler med Andreas Bering og Jesper Nøddesbo om mod, både om nogle af de situationer i livet der kræver mod, men også mere filosofisk med hensyn til, hvad der skal til for at mod kan opstå? Hvad koster mod? Er det mod der er på spil når man skal stå fast, og være vedholdende? Er mod ens ven eller fjende?

Lyt på Spotify

11/05/2023

En samtale om mod med Lærke Hein

Lærke Hein er blevet kaldt ”Kulturentreprenør” og ”Kødbyensdronning”. Hun er i dag CEO på Tunnelfabrikken og Bestyrelsesformand for Distortion Festival. Lyt og reflekter med når Lærke i vores podcast taler med Andreas Bering og Jesper Nøddesbo om mod. Hvad skal der til for at mod kan opstå, hvad koster mod? Er det mod der er på spil når man skal stå fast, og være vedholdende? Er mod ens ven eller fjende?

Lyt på Spotify

03/05/2023

En samtale om mod med Rasmus Kjeldahl

Gå med på opdagelse, når Rasmus Kjeldahl, Direktør for Børns Vilkår, i vores podcast taler med Andreas Bering og Jesper Nøddesbo om mod, både det mod barnet skal finde for at turde ringe op til børnetelefonen men også det mod, ledelse kalder på og i det hele taget modets betydning i dag.

Lyt på Spotify

27/04/2023

En samtale om sårbarhed med Christoffer Berdal

Christoffer Berdal, Teaterinstruktør, og Forperson hos Foreningen af Danske Sceneinstruktører. Christoffer har siden slutningerne af 1990erne være en markant skikkelse i og på den danske teater scene. Gå med på opdagelse, når Berdal i vores podcast taler med Andreas Bering og Jesper Nøddesbo om sårbarhed uden for og på Scenen.

Lyt på Spotify

19/04/2023

En samtale om sårbarhed med Stefan Hermann

Stefan Hermann, rektor på Københavns Professionshøjskole, er en markant meningsdanner om dannelse, værdier og fællesskab. Gå med på opdagelse, når Hermann i denne podcast taler med Andreas Bering og Jesper Nøddesbo om sårbarhed i ledelse, den nære sårbarhed, og hvad der mon er på den anden side af sårbarheden.

Lyt på Spotify

13/04/2023

En samtale om Sårbarhed med Thomas Buttenschøn

Lyt med i SamtaleRummet, når Jesper Nøddesbo og Andreas Bering inviterer Thomas Buttenschøn til at tale om Sårbarheden i tilværelsen. Thomas Buttenschøn oplever at være i en tid, hvor den unge generation i højere grad deler sårbarheden med hinanden. På den måde står det godt til. Sårbarhedens skatkammer af skrøbelighed kan nemlig være det rum, vi henter vores mest dyrebare værdier fra. Men det er også et rum vi skal lære at være i, siger Buttenschøn. Det kræver noget af os. Vi kan derfor bruge mange kræfter på at skjule sårbarhedens rum i stedet for at lære, hvordan vi kan modtage gæster dér også.

Lyt på Spotify

29/03/2023

En samtale om håb med Martin Lidegaard

Vi sætter et tankevækkende punktum for temarækken om HÅB sammen med politisk leder for Radikale Venstre, Martin Lidegaard. Som mange andre blev Martin voldsomt inspireret af tidligere præsident Barack Obamas tale til FN i 2014 om at vælge at håbe frem for at frygte. Martin Lidegaard har en perlerække af initiativer bag sig, som måske netop illustrerer håbet, og hvordan det for ham hænger uløseligt sammen med handling. Det er en løftestang for fællesskabet, både det nære fællesskab i familien og det store globale fællesskab.

Lyt på Spotify

22/03/2023

En samtale om håb med Annemarie Meisling

Andreas Bering har denne gang Annemarie Meisling, som er Senior Director for Corporate Affairs hos Chr. Hansen i SamtaleRummet. Annemarie er en af Danmarks mest erfarende ledere når det kommer til bæredygtighed og regenerativ ledelse. Så lyt med og se hvordan håbet folder sig ud denne gang.

Lyt på Spotify

15/03/2023

En samtale om håb med Christine Brochdorf

I den første af en række samtaler om HÅB møder vi Christine Brochdorf, kommunaldirektør i Egedal Kommune. Christine har mange års erfaring med offentlig topledelse og velfærd. Hvilke betydninger har håbet for Christine? Det kan både være slumrende, retningsgivende og benzin på bålet.

Lyt på Spotify

08/03/2023

En samtale om ensomhed med Morten Ziebell

Andreas Bering har besøg af Neurokirurg og lægefaglig vicedirektør for Sjællands Universitetshospital, Morten Ziebell. Samtalen handler om ensomheden i de beslutninger, der vedrører liv og død. Dem kender Morten bla. fra lægens ulvevagt – den vagt, hvor du som læge står helt alene med ansvaret. Men også ensomheden som leder tales frem og giver nyt og måske tankevækkende liv til talemåden, at der er koldt på toppen.

Lyt på Spotify

01/03/2023

En samtale om ensomhed med Ane Øland Bækgaard

Vi kender Sognepræst Ane Øland Bækgaard fra DR2-serien “Størst af alt er kærligheden”. Men hvad med ensomheden – hvilken plads har den i et menneskeliv? Findes ensomheden også i kærligheden og i livets største stunder, og kan man overhovedet deles om den dér? Det er noget af det, som Ane er optaget af, og som hun taler med Andreas om i dette afsnit.

Lyt på Spotify

22/02/2023

En samtale om ensomhed med Sarah Bro

I denne episode inviterer vi tidligere OL-svømmer Sarah Bro i studiet til en protreptisk inspireret samtale om ensomhed med coach og direktør Andreas Bering. Sarah indstillede sin karriere som svømmer for snart tre år siden og deler nu sit liv op i Sarah 1.0 og 2.0. Hun er på sin egen rejse i forhold til at finde ud af, hvem hun er, hvor hun skal stå, og hvad hendes liv skal byde på. Gennem samtalen med Andreas sætter Sarah ord på ensomheden i sit eget liv og reflekterer over, hvad ensomheden egentlig er for en størrelse.

Lyt på Spotify

Kontakt os

Skriv direkte til os

Ønsker du at høre mere om Copenhagen Coaching Center, som uddannelsessted, vores konsulent- eller coaching-ydelser eller noget helt andet? Vi er altid klar til at tale med dig og ser frem til at høre fra dig.
Contact Us

Hos Copenhagen Coaching Center tilbyder vi

Uddannelser

Hos CCC er du altid er sikker på at møde en faglig og teoretisk dybt og bredt funderet coach med mange års erfaring med professionelle samtaler og som minimum en Master i Business Coaching.

Coaching

Hos CCC er du altid er sikker på at møde en faglig og teoretisk dybt og bredt funderet coach med mange års erfaring med professionelle samtaler og som minimum en Master i Business Coaching.

Konsulentydelser

Hos CCC er du altid er sikker på at møde en faglig og teoretisk dybt og bredt funderet coach med mange års erfaring med professionelle samtaler og som minimum en Master i Business Coaching.